Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
861kJ/206kcal |
Λιπαρά |
8,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,3g |
Υδατάνθρακες |
11,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
Εδώδιμες ίνες |
0,4g |
Πρωτεΐνες |
19,7g |
Αλάτι |
1,4g |
Συστατικά
Μπουτάκια κοτόπουλου 92%, πανάρισμα [άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), γαλέτα παναρίσματος, πρωτεϊνη ΣΟΓΙΑΣ, μαγιά, αλάτι, κουρκουμάς], νερό, κέτσαπ [τοματοπολτός, γλυκόζη, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, αρωματικές ύλες, σταθεροποιητής (ξανθανικό κόμι), μέσο όξυνσης (κιτρικό οξύ), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ)], σταθεροποιητής (άμυλο πατάτας), δεξτρόζη, πρωτεϊνη ΣΟΓΙΑΣ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πρωτεϊνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ίνα ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ηλιέλαιο, μπαχαρικά, μαλτοδεξτρίνη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Σε κατάψυξη -18°C
Οδηγίες Χρήσης
Στο φούρνο: 1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
2. Βάζετε το προϊόν σε ένα σκεύος (ταψί ή γυάλινο σκεύος κατάλληλο για ψήσιμο).
3. Τοποθετείτε το σκεύος στο φούρνο και ψήνετε το προϊόν για 8-10 λεπτά γυρίζοντάς το μια φορά.
Στο τηγάνι/φριτέζα: 1. Τοποθετείτε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή φριτέζα με προθερμασμένο λάδι στους 180°C.
2. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς το συχνά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εάν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ, Ροδοτόπι, 455 00 Ιωαννίνα - Τηλ: 26510 57501-7, Email: info@pindos-apsi.gr