Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1044kJ/249kcal |
Λιπαρά |
13,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,1g |
Υδατάνθρακες |
19,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
6,4g |
Εδώδιμες ίνες |
0,4g |
Πρωτεΐνες |
12,9g |
Αλάτι |
1,4g |
Συστατικά
Φιλέτο στήθος κοτόπουλου 63%, νερό, πανάρισμα 11% (άμυλο αραβόσιτου, αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), γαλέτα παναρίσματος, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, μαγιά, αλάτι, κουρκουμάς), λίπος κοτόπουλου, σταθεροποιητής (τροποποιημένο άμυλο, κιτρικό νάτριο, όξινο φωσφορικό άμυλο, ίνα μπιζελιού), ηλιέλαιο, μπαχαρικά, δεξτρόζη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 200°C. Βάζετε το προϊόν σε ένα σκεύος (ταψί ή πυρέξ). Τοποθετείτε το σκεύος στον φούρνο και ψήνετε για 8-10 λεπτά γυρίζοντάς το μια φορά.
Στο τηγάνι/φριτέζα: Τοποθετείτε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή φριτέζα με προθερμασμένο λάδι στους 180°C. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά γυρίζοντάς το συχνά.
Στον φούρνο μικροκυμάτων: Αφαιρείτε από τη συσκευασία το νάιλον κάλυμμα. Τοποθετείτε το προϊόν, είτε με το δισκάκι του είτε σε ένα άλλο κατάλληλο σκεύος, στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνεται για 1-2 λεπτά, ώστε η εσωτερική του θερμοκρασία προϊόντος να φτάσει τους 75⁰C.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν καταναλώνεται μετά από ψήσιμο.
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ, Ροδοτόπι, 455 00 Ιωαννίνα - Τηλ.: 26510 57501-7, Email: info@pindos-apsi.gr