Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
| Ενέργεια |
964kJ/229kcal |
11% |
| Λιπαρά |
5,7g |
8% |
| εκ των οποίων κορεσμένα |
2,2g |
11% |
| Υδατάνθρακες |
|
|
| εκ των οποίων σάκχαρα |
1,8g |
2% |
| Πρωτεΐνες |
|
|
| Αλάτι |
0,09g |
2% |
Συστατικά
Γλυκοπατάτα 8%, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αλεύρι ρυζιού και καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, δεξτρίνη πατάτας, αλάτι, διογκωτικοί παράγοντες: διφωσφορικά και ανθρακικά άλατα νατρίου, σταθεροποιητής: ξανθανικό κόμμι, χρωστικές: εκχυλίσματα πάπρικας, κουρκουμίνη.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος: Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες τηγανητές γλυκοπατάτες σε μονή στρώση σε ένα ταψί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 - 25 λεπτά ή μέχρι να γίνουν χρυσές και τραγανές, γυρίζοντάς τις μία φορά.
Συμβουλή: Οι τηγανητές γλυκοπατάτες γίνονται εξαιρετικά τραγανές χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο στο ταψί.
Φριτέζα: Τηγανίστε τις κατεψυγμένες γλυκοπατάτες για 2,5 έως 3,5 λεπτά σε προθερμασμένο λάδι στους 175°C. Μην τηγανίζετε μεγάλη ποσότητα ταυτόχρονα για να αποφύγετε την απώλεια θερμότητας.
Φριτέζα Αέρος (Air Fryer): Ψήστε τις κατεψυγμένες γλυκοπατάτες για περίπου 8-10 λεπτά σε προθερμασμένη φριτέζα αέρος στους 200°C. Ανακινήστε τις στο μέσον του χρόνου μαγειρέματος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
ARDO N.V./S.A., Wezestraat 61 - 8850 Ardooie Belgium-Belgica-Βέλγιο tel. +32 51 310621 - fax +32 51 305997 www.ardo.com