Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 250g |
Ενέργεια |
552kJ/132kcal |
1380kJ/330kcal |
Λιπαρά |
5,6g |
14g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,93g |
2,33g |
Υδατάνθρακες |
17g |
43g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
10g |
25g |
Φυτικές ίνες |
3,9g |
9,8g |
Πρωτεΐνη |
1,8g |
4,5g |
Αλάτι |
0,19g |
0,48g |
Συστατικά
Γλυκοπατάτα (λευκή και πορτοκαλί, σε ισόποση αναλογία), φυτικό έλαιο (φοινικέλαιο).
Η πρώτη ύλη προέρχεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.).
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6 °C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε το όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να το ξεπαγώσετε.
Στο τηγάνι: Σε ρηχό τηγάνι ζεσταίνετε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις πατάτες τμηματικά, χωρίς να τις ξεπαγώσετε (250g περίπου τη φορά). Τηγανίζετε τις πατάτες για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις απλώνετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσουν.
Στο air fryer (φριτέζα αέρος 1800 W): Τοποθετείτε το περιεχόμενο ολόκληρης της συσκευασίας (500g) στον κάδο του air fryer, χωρίς να το ξεπαγώσετε. Πασπαλίζετε προαιρετικά τις πατάτες με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 200°C για 15', ανακινώντας τις πατάτες ενδιάμεσα, μέχρι να αποκτήσουνρόδινο χρώμα και τραγανή υφή.
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C, στον αέρα. Απλώνετε σε ταψί με λαδόκολλα το περιεχόμενο της συσκευασίας χωρίς να το ξεπαγώσετε. Περιχύνετε τις πατάτες με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και τις ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου, για 25 λεπτά.
Οι οδηγίες είναι ενδεικτικές. Προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την ποσότητα και τη συσκευή σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com