Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 250g |
Ενέργεια |
647kJ/154kcal |
1615kJ/380kcal |
Λιπαρά |
4,5g |
11g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,3g |
5,6g |
Υδατάνθρακες |
25g |
62g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,5g |
1,2g |
Φυτικές ίνες |
2,5g |
6,2g |
Πρωτεΐνες |
2,1g |
5,2g |
Αλάτι |
0,8g |
2g |
Συστατικά
Πατάτες, φοινικέλαιο, τροποποιημένο άμυλο, αλεύρι ρυζιού, αλάτι, σκόρδο, ΣΕΛΙΝΟ, ΛΑΚΤΟΖΗ, μαϊντανός, δεξτρόζη, φυσικές αρωματικές ύλες, μπαχαρικά, πυκνωτικό μέσο: κόμμι ξανθάνης, διογκωτικά μέσα: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο - όξινο ανθρακικό νάτριο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΘΕΙΩΔΗΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε τα όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.
Στο τηγάνι: Ζεσταίνετε το λάδι και προσθέτετε τις πατάτες κατευθείαν από τη συσκευασία. Τηγανίζετε για 10-15 λεπτά σε μέτρια ένταση.
Στη φριτέζα: Προθερμαίνετε το λάδι στους 175°C και προσθέτετε τις πατάτες κατευθείαν από τη συσκευασία Τηγανίζετε για 4 - 5 λεπτά.
Στο φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στον αέρα στους 200°C. Τοποθετήστε τις πατάτες σε πυρίμαχο σκεύος ή σε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Ψήνετε τις πατάτες για 20-25 λεπτά. Οι χρόνοι μαγειρέματος ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ισχύ της συσκευής και την ποσότητα που προετοιμάζετε. Μαγειρεύετε πάντα μέχρι να ροδίσουν. Όταν μαγειρεύετε μικρότερες ποσότητες, μειώστε το χρόνο μαγειρέματος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ, Πειραιώς 88, 183 46 Μοσχάτο 183 46, Αττική - Γραμμή Καταναλωτή: 210 4810706, Email: mail@ainos.gr