Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 125g |
Ενέργεια |
529kJ/126kcal |
661kJ/157kcal |
Λιπαρά |
3,5g |
4g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,5g |
0,6g |
Υδατάνθρακες |
20g |
25g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,4g |
0,5g |
Εδώδιμες ίνες |
2,3g |
2,9g |
Πρωτεΐνες |
2,4g |
3g |
Αλάτι |
0,3g |
0,4g |
Συστατικά
Πατάτα 92%, ηλιέλαιο 4%, επικάλυψη 4% [ρυζάλευρο, αλεύρι καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, αφυδατωμένα λαχανικά (σκόρδο, κρεμμύδι), αλάτι, μυρωδικά (πάπρικα, πιπέρι, κύμινο), διογκωτικά μέσα (διφωσφορικά άλατα, ανθρακικό νάτριο), ζάχαρη, σταθεροποιητής (κόμμι ξανθάνης)].
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6 °C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξεως.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε το περιεχόμενο χωρίς να το ξεπαγώσετε.
Στο air fryer (φριτέζα αέρος 1800W): Τοποθετείτε περίπου 500g πατάτες (ανάλογα με τη χωρητικότητα του κάδου) και πασπαλίζεται προαιρετικά με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 220°C, για 15-20 λεπτά, ανακινώντας τις πατάτες ενδιάμεσα, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή.
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C, στον αέρα. Απλώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα μια στρώση πατάτες, περιχύνετε προεραιτικά με 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο και τις ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου για 15-20 λεπτά.
Οι οδηγίες είναι ενδεικτικές. Προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την ποσότητα και τη συσκευή σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com