Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 150g |
Ενέργεια |
275kJ/66kcal |
413kJ/99kcal |
Λιπαρά |
0,5g |
0,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,1g |
0,1g |
Υδατάνθρακες |
14,8g |
22,3g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4g |
5,9g |
Εδώδιμες ίνες |
2,7g |
4,1g |
Πρωτεΐνες |
2,6g |
3,9g |
Αλάτι |
0,1g |
0,1g |
|
Βιταμίνες |
Ανά 100g |
|
Βιταμίνη Α (Π.Π.Α.)* |
167,4μg (21%) |
|
Βιταμίνη C (Π.Π.Α.)* |
15,2mg (19%) |
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Καλαμπόκι 50%, καρότo parisien 20%, αρακάς 15%, πιπεριά κόκκινη 15%.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε τη σαλάτα καλαμποκιού όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να την ξεπαγώσετε.
Στην κατσαρόλα>: Γεμίζετε μία κατσαρόλα με νερό περίπου μέχρι τα 2/3, ρίχνετε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το αφήνετε να βράσει σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τη σαλάτα καλαμποκιού απευθείας από την κατάψυξη και την αφήνετε να βράσει με ανοιχτό καπάκι για 10 με 12 λεπτά. Προσαρμόζετε το χρόνο βρασμού ανάλογα με το πόσο μαλακά ή τραγανά προτιμάτε τα λαχανικά σας. Τέλος, τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα στραγγίζετε.
Στον φούρνο μικροκυμάτων: Μαγειρεύετε την σαλάτα καλαμποκιού σε υψηλή ισχύ για 7 λεπτά περίπου.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com