Συστατικά
ΘΡΑΨΑΛΟ Ειρηνικού 60% [ΘΡΑΨΑΛΟ Ειρηνικού, ρυθμιστές οξύτητας (κιτρικό οξύ, κιτρικά άλατα νατρίου)], προϊόν απομίμησης καβουριού 25% (νερό, σουρίμι (ψάρι 35%, άμυλο ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, αλάτι, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, μπαχαρικά, οίνος ρυζιού minin, εκχύλισμα ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ, σκληρυντικό (ανθρακικό ασβέστιο), αρωματική ύλη ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ, χρωστικές ουσίες (κοχενίλη, εκχύλισμα πάπρικας), ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ 10% (ΨΑΡΙ), ΞΙΦΟΓΑΜΠΑΡΕΣ Solenocera 5% [ΞΙΦΟΓΑΜΠΑΡΕΣ Solenocera, αντιοξειδωτικά (ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο, τριφωσφορικά άλατα, πολυφωσφορικά άλατα).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Θράψαλο Ειρηνικού (Dasidicus gigas) λωρίδες και πλοκάμια: Αλιεύθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό (FAO 87), κατηγορία αλιευτικών εργαλείων: αγκίστρια και πετονιές
Προϊόν απομίμησης καβουριού σε στικς από σουρίμι (ψάρι) (Nemipterus virgatus).
Πεσκανδρίτσα σε κύβους (Lophius litulon): Αλιεύθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό (FAO 61), κατηγορία αλιευτικών εργαλείων: τράτες
Ξιφαγάμπαρες solenocera (Γάμπαρη) (Solenocera melantho), αποφλοιωμένες: Αλιεύθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό (FAO 61), κατηγορία αλιευτικών εργαλείων: τράτες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18oC.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην το καταψύχετε αφού έχει ξεπαγώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εισάγεται από PESCANOVA HELLAS Ε.Π.Ε., Λεωφ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια - Τηλ: +30 210 8037250