Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
392kJ/94kcal |
Λιπαρά |
6,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,9g |
Υδατάνθρακες |
0,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,3g |
Πρωτεΐνες |
7,7g |
Αλάτι |
1,29g |
Συστατικά
Σάλτσα 41% [νερό, ΚΑΛΑΜΑΡΙ 16%, πολτός ντομάτας 12%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, σκόρδο, λευκό κρασί (περιέχει ΘΕΙΩΔΗ), αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς, μαϊντανός, καυτερή πιπεριά, καρότο, πάπρικα], ΜΥΔΙΑ με κέλυφος 13%, ΚΑΛΑΜΑΡΙ 15%, ΑΧΙΒΑΔΕΣ με το κέλυφος 9%, ντομάτα σε κύβους 9%, ΓΑΜΠΑΡΗ ακέφαλη με κέλυφος 4% (αντιοξειδωτικό: ΘΕΙΩΔΗ ΑΛΑΤΑ), ΓΑΜΠΑΡΗ αποφλοιωμένη 4% (αντιοξειδωτικό: ΘΕΙΩΔΗ ΑΛΑΤΑ).
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
1) Βράζουμε σε αλατισμένο νερό περίπου 250g ζυμαρικά (συνιστάται η χρήση σπαγγέτι).
2) Τοποθετούμε το κατεψυγμένο προϊόν σε προθερμασμένο τηγάνι. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά με το καπάκι και για άλλα 4 λεπτά χωρίς το καπάκι, ανακατεύοντας συχνά.
3) Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά ((2-3 λεπτά λιγότερο απ’ όσο προτείνεται στο κουτί των ζυμαρικών) και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
4) Τα αφήνουμε μέσα για περίπου 2 λεπτά το πολύ, φροντίζοντας να ανακατεύουμε συνεχώς. Για ακόμη πιο πικάντικη γεύση, προσθέτουμε κόκκινο πιπέρι.
To προϊόν καταναλώνεται μαγειρεμένο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Διενεργούνται πολλοί έλεγχοι ώστε να αφαιρούνται όλα τα σπσμένα κοχύλια, δίνοντας επιπλέον τη μέγιστη δυνατή προσοχή στην πιθανή παρουσία θραυσμάτων από κελύφη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εισάγεται και Διανέμεται από ΣΑΒΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΣΙΑ ΕΠΕ, Πειραιώς 22, 177 78 Ταύρος, Αθήνα - Τηλ: 210 3420777