Συστατικά
ΧΤΑΠΟΔΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Για την απόψυξη:
Βγάζουμε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και τα βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
Σκεπάζουμε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και το τοποθετούμε στον θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει τη σχετική ελαστικότητά του.
Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C.
Μαγειρεύουμε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε., Ελίκη Αίγιο, 251 00 Αχαΐα - Τηλ: +30 26910 81946, +30 26910 81946, Fax: +30 26910 81948, Email: info@kallimanis.gr