Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 50g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
216kJ/ 51kcal |
108kJ/26kcal |
1% |
Λιπαρά |
1g |
0,5g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,3g |
0,15g |
1% |
Υδατάνθρακες |
1g |
0,5g |
0% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
0g |
0% |
Πρωτεΐνες |
13g |
6,5g |
3% |
Αλάτι |
0,28g |
0,14g |
2% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
ΚΑΛΑΜΑΡΙ (Loligo duvaucelli), νερό, αλάτι.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΨΑΡΙΑ & ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλιευμένο με τράτες.
Περιοχή αλίευσης: Ινδικός Ωκεανός (FAO 51).
Χώρα προέλευσης: Ινδία.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Για την απόψυξη:
Bγάζουμε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και τα βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
Σκεπάζουμε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και το τοποθετούμε στον θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.
Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C.
Οδηγίες Προφύλαξης
Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε., Ελίκη Αίγιο, 251 00 Αχαΐα - Τηλ: +30 26910 81946, +30 26910 81946, Fax: +30 26910 81948, Email: info@kallimanis.gr