Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
937kJ/224kcal |
11% |
Λιπαρά |
9,3g |
13% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,1g |
6% |
Υδατάνθρακες |
27,7g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,3g |
1% |
Εδώδιμες ίνες |
1,7g |
|
Πρωτεΐνες |
6,4g |
13% |
Αλάτι |
0,87g |
15% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ροδέλα μορφοποιημένη [ΘΡΑΨΑΛΟ Ειρηνικού (40%) (Dosidicus gigas), άμυλο, αλάτι, πηκτωματογόνο (καραγενάνη), φυτικές ίνες], άμυλο ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικό έλαιο: βλέπε παρτίδα [G (Ηλιέλαιο), Ν (Λάδι κανόλα)], μαγιά, αλάτι, άμυλο ΣΙΤΟΥ, πυκνωτικό μέσο (κόμμι γκουάρ), διογκωτικά αρτοποιΐας (διφωσφορικά άλατα, ανθρακικά άλατα νατρίου) και χρωστική ουσία (ριβοφλαβίνη).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ, ΨΑΡΙ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑ και ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση θράψαλου: Νοτιοανατολικός Ειρηνικός Ωκεανός (FAO 87).
Χώρα παραγωγής: Ισπανία.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν πρέπει να μαγειρευτεί πριν την κατανάλωση.
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C - 220°C. Τοποθετείτε τις ροδέλες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε για 8 - 10 λεπτά συνολικά και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Στο air fryer: Τοποθετείτε τις ροδέλες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει στο καλάθι / συρτάρι τηγανίσματος. Μαγειρεύετε στους 200°C για 6 λεπτά.
Στο τηγάνι: Τηγανίζετε τις ροδέλες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο, καυτό λάδι (180°C - 190°C) για 2 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr