Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 90g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
852kJ/204kcal |
767kJ/184kcal |
9% |
Λιπαρά |
12g |
11g |
15% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,8g |
0,7g |
4% |
Υδατάνθρακες |
14g |
13g |
5% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,6g |
0,5g |
<1% |
Πρωτεΐνες |
10g |
9g |
18% |
Αλάτι |
0,85g |
0,77g |
13% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Γέμιση με θράψαλο 65% (ψιλοτεμαχισμένο ΘΡΑΨΑΛΟ 84% (Dosidicus gigas), νερό, τριμμένη φρυγανιά (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, μαγιά), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, εδώδιμες ίνες ΣΙΤΟΥ, αλάτι), πανάδα 35% [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, μαγιά, εκχύλισμα πάπρικας, φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο)].
Περιέχει ΜΑΛΑΚΙΑ και ΓΛΟΥΤΕΝΗ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ (συμπεριλαμβανόμενης της ΛΑΚΤΟΖΗΣ).
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Μέθοδος αλίευσης: αγκίστρια και πετονιές.
Περιοχή αλίευσης: Ειρηνικός Ωκεανός FAO 87.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 4°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 4 μέρες,
-12°C για 3 εβδομάδες,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Μαγειρέψτε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε.
Στο τηγάνι: Τηγανίστε τα καταψυγμένα sea sticks με λίγο λάδι για περίπου 3-4 λεπτά την κάθε πλευρά.
Σε φριτέζα αέρος: Ψήστε τα καταψυγμένα sea sticks σε προθερμασμένη φριτέζα αέρος στους 180°C για 6 με 7 λεπτά.
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C και ψήστε τα κατεψυγμένα sea sticks για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν (στα 10 λεπτά γυρίστε τα και από την άλλην).
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθεί να μην καταψυχθεί ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. για την ELLΙTERRA HELLAS, Δ.Α. 13 – Ο.Τ.31 – Β’ Φάση, 570 22 ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 752392