Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
507kJ/121kcal |
6% |
Λιπαρά |
6,6g |
9% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1g |
5% |
Υδατάνθρακες |
2g |
1% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
0% |
Εδώδιμες ίνες |
0,6g |
- |
Πρωτεΐνες |
13,2g |
26% |
Αλάτι |
0,8g |
13% |
Ω-3 λιπαρά (Άθροισμα EPA & DHA) |
130mg |
|
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
ΓΑΜΠΑΡΗ Αργεντινής (Pleoticus muelleri) (90%) [ΓΑΜΠΑΡΗ Αργεντινής (98%), αλάτι, αντιοξειδωτικό (ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο)], σταθεροποιητές (τριφωσφορικά άλατα, πολυφωσφορικά άλατα φωσφορικά άλατα νατρίου)], νερό, ελαιόλαδο (5%), ηλιέλαιο (2,5%), καρύκευμα (δεξτρίνη αραβόσιτου, σκόρδο, άμυλο αραβόσιτου, αλάτι, κρεμμύδι, ελαιόλαδο με άρωμα σκόρδου, φυσική αρωματική ύλη, μαϊντανός και μπαχαρικά) και φυσική αρωματική ύλη.
Ενδέχεται να περιέχει ΨΑΡΙ και ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Τοποθετείτε το ταψάκι με τις γαρίδες μαριναρισμένες Pescanova, χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει.
Ψήνετε στους 200°C για 25 – 30 λέπτα, ανακατεύοντας με τη σάλτσα στα μισά και στο τέλος του χρόνο ψησίματος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Πρέπει να μαγειρευτεί πριν την κατανάλωση.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr