Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ανά 100g στον φούρνο |
Ενέργεια |
930kJ/222kcal |
1166kJ/279kcal |
981kJ/234kcal |
Λιπαρά |
9,9g |
13g |
8,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
1,5g |
1,1g |
Υδατάνθρακες |
21,5g |
27,9g |
25,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
1g |
1g |
Εδώδιμες ίνες |
4,6g |
3g |
3g |
Πρωτεΐνες |
9,5g |
11g |
11g |
Αλάτι |
1,6g |
1,8g |
1,7g |
Συστατικά
ΓΑΡΙΔΑ vannamei αποφλοιωμένη 35% [ΓΑΡΙΔΑ vannamei, νερό, αλάτι, σταθεροποιητής (τριφωσφορικά άλατα), αντιοξειδωτικό (ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο)], επικάλυψη [νιφάδες καλαμποκιού ψημένες (καλαμπόκι, ζάχαρη, αλάτι και εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ), νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ηλιέλαιο, διογκωτικά αρτοποιίας (διφοσφωρικά άλατα, ανθρακικά άλατα νατρίου), χρωστικές ουσίες (κουρκουμίνη, ριβοφλαβίνη).
Ενδέχεται να περιέχει ΨΑΡΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΣΟΓΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και ΣΕΛΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τις γαρίδες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C στον αέρα για 8 έως 10 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Φριτέζα αέρος: Τοποθετείτε τις γαρίδες πανέ χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει στο καλάθι/συρτάρι τηγανίσματος. Μαγειρεύετε στους 200°C για 10 λεπτά.
Στο τηγάνι / στη φριτέζα: Τηγανίζετε τις γαρίδες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (180°C) για 2 έως 3 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr