Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ανά 100g στον φούρνο |
Ενέργεια |
930kJ/222kcal |
1166kJ/279kcal |
981kJ/234kcal |
Λιπαρά |
9,9g |
13g |
8,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
1,5g |
1,1g |
Υδατάνθρακες |
21,5g |
27,9g |
25,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
1g |
1g |
Εδώδιμες ίνες |
4,6g |
3g |
3g |
Πρωτεΐνες |
9,5g |
11g |
11g |
Αλάτι |
1,6g |
1,8g |
1,7g |
Συστατικά
ΓΑΡΙΔΑ αποφλοιωμένη 35% [ΓΑΡΙΔΑ, νερό, αλάτι, σταθεροποιητής (τριφωσφορικά άλατα), αντιοξειδωτικό (ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο)], επικάλυψη [νιφάδες καλαμποκιού ψημένες (σιμιγδάλι καλαμποκιού, ζάχαρη, ίνες καλαμποκιού, εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, αλάτι), νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ηλιέλαιο, διογκωτικά αρτοποιίας (διφοσφωρικά άλατα, ανθρακικά άλατα νατρίου), χρωστικές ουσίες (κουρκουμίνη, ριβοφλαβίνη)
Ενδέχεται να περιέχει ΨΑΡΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΣΟΓΙΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και ΣΕΛΙΝΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τις γαρίδες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνετε στους 220°C για 8 έως 10 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Στο τηγάνι / στη φριτέζα: Τηγανίζετε τις γαρίδες χωρίς να τις έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (180°C) για 2 έως 3 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Πρέπει να μαγειρευτεί πριν την κατανάλωση.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr