Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
222kJ/53kcal |
2,7% |
Λιπαρά |
0,7g |
1% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,2g |
1% |
Υδατάνθρακες |
0,2g |
0,1% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0g |
0% |
Πρωτεΐνες |
11,6g |
23,2% |
Αλάτι |
0,5g |
8,3% |
|
Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία |
Ανά 100g |
|
Φώσφορος (Δ.Τ.Α.)** |
244mg (34,9%) |
|
Χαλκός (Δ.Τ.Α.)** |
0,18mg (18,2%) |
|
Σελήνιο (Δ.Τ.Α.)** |
29,6mg (53,8%) |
|
Βιταμίνη Β12 (Δ.Τ.Α.)** |
1,1mg (44,4%) |
|
Ω-3 λιπαρά (EPA+DHA) |
138mg |
|
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
** Δ.Τ.Α.: Διατροφικές Tιμές Aναφοράς. |
Συστατικά
ΓΑΡΙΔΑ Ινδο-Ειρηνικού (Metapenaeus monocerus), νερό (επίπαγος), αλάτι, αντιοξειδωτικά: κιτρικό οξύ, κιτρικά άλατα νατρίου, ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΨΑΡΙΑ, ΜΑΛΑΚΙΑ & άλλα ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλιευμένες με τράτες.
Περιοχή αλίευσης: Ινδικός Ωκεανός FAO 51.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Σε νερό που βράζει τοποθετούμε τις γαρίδες, αφού πρώτα τις ξεπλύνουμε με άφθονο νερό για μερικά λεπτά, χωρίς να τις ξεπαγώσουμε, και τις αφήνουμε να βράσουν σε υψηλή ένταση για 4 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Εισάγεται από τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ, Οδ. Δερβενοχωρίων, 190 18 ΒΙ.ΠΑ. Μαγούλας, Αττική - Τηλ: 210 5512100, Εξυπηρέτηση καταναλωτών: 800 11 15100, Email: vtf@vtf.gr