Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1147kJ/275kcal |
Λιπαρά |
17g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,5g |
Υδατάνθρακες |
17g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,3g |
Φυτικές ίνες |
1g |
Πρωτεΐνες |
13g |
Αλάτι |
1,81g |
Συστατικά
Φιλέτο παγκάσιους (Pangasianodon hypophthalmus) (ΨΑΡΙ) (50%), τριμμένη φρυγανιά [άλευρο ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, μπαχαρικά (κουρκουμάς, πάπρικα)], κραμβέλαιο, άλευρο ΣΙΤΟΥ, τυρί Edam (ΓΑΛΑ) 5%, νερό, πλήρες ΓΑΛΑ, άμυλο ρυζιού, μαϊντανός, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, ρυζάλευρο, σκόνη ΑΥΓΟΥ, σκόρδο σε σκόνη, κρόκος ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, τυρί (ΓΑΛΑ) 0,1%, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο με αντιστάσεις/αέρα:
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 225°C στις αντιστάσεις ή στους 200°C στον αέρα.
2. Βάζετε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος επάνω στο ταψί, τοποθετείτε τα φιλέτα ψαριού.
3. Βάζετε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνετε για 15-20 λεπτά στις αντιστάσεις ή για 17-20 λεπτά στον αέρα, μέχρι να αποκτήσουν χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Στο τηγάνι:
1. Προθερμαίνετε το τηγάνι και προσθέτετε λίγο λάδι.
2. Βάζετε τα φιλέτα στο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 8-10 λεπτά, γυρίζοντας τα συχνά.
3. Τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Παρόλο που τα ψαροκόκαλα έχουν αφαιρεθεί με προσοχή και μεγάλη φροντίδα, κάποια θρύμματα μπορεί να παραμείνουν.
Βεβαιωθείτε ότι έχουν μαγειρευτεί σωστά.
Οι οδηγίες προετοιμασίας είναι ενδεικτικές.
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Διανέμεται στην Ελλάδα από ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5 ΒΙ.ΠΕ.Θ., 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com