Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Energy |
947kJ/227kcal |
Fat |
13g |
of which saturates |
1,4g |
Carbohydrate |
16g |
of which sugars |
1,3g |
Fibre |
0,9g |
Protein |
11g |
Salt |
1,1g |
Συστατικά
Φιλέτο παγκάσιος (Pangasianodon hypothalamus) (ΨΑΡΙ) 50%, σπανάκι 13%, τριμμένη φρυγανιά [άλευρο ΣΙΤΟΥ, νερό, αλάτι, μπαχαρικά (κουρκουμάς, πάπρικα)], κραμβέλαιο, άλευρο ΣΙΤΟΥ, άμυλο ρυζιού, νερό, αλάτι, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, ρυζάλευρο, κρέμα γάλακτος σε σκόνη (ΓΑΛΑ), σκόνη ΑΥΓΟΥ, ζάχαρη, ορός γάλακτος σε σκόνη (ΓΑΛΑ), πιπέρι άσπρο, μοσχοκάρυδο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο με αντιστάσεις/αέρα:
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 225°C στις αντιστάσεις ή στους 200°C στον αέρα.
2. Βάζετε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος επάνω στο ταψί, τοποθετείτε τα φιλέτα ψαριού.
3. Βάζετε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνετε για 15-20 λεπτά στις αντιστάσεις ή για 17-20 λεπτά στον αέρα, μέχρι να αποκτήσουν χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Στο τηγάνι:
1. Προθερμαίνετε το τηγάνι και προσθέτετε λίγο λάδι.
2. Βάζετε τα φιλέτα στο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 8-10 λεπτά, γυρίζοντας τα συχνά.
3. Τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Παρόλο που τα ψαροκόκαλα έχουν αφαιρεθεί με προσοχή και μεγάλη φροντίδα, κάποια θρύμματα μπορεί να παραμείνουν.
Βεβαιωθείτε ότι έχουν μαγειρευτεί σωστά.
Οι οδηγίες προετοιμασίας είναι ενδεικτικές.
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Διανέμεται στην Ελλάδα από ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5 ΒΙ.ΠΕ.Θ., 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com