Διατροφική Δήλωση
|
Per 100g ανά κατεψυγμένου προϊόντος |
Per 100g στον φούρνο / airfryer |
Per 100g στο τηγάνι |
Ενέργεια |
915kJ/219kcal |
954kJ/228kcal |
1126kJ/270kcal |
Λιπαρά |
10,9g |
11,9g |
15,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,1g |
2,4g |
2,8g |
Υδατάνθρακες |
17,9g |
18,1g |
21,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1g |
1g |
1g |
Φυτικές ίνες |
2,7g |
2,8g |
2,5g |
Πρωτεΐνες |
10,9g |
10,8g |
9,6g |
Αλάτι |
0,6g |
0,6g |
0,55g |
Ω-3 λιπαρά EPA+DHA |
366mg |
461mg |
333mg |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Βόρειου Ειρηνικού (55%) (Merluccius productus), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλέυρι αραβοσίτου, ηλιέλαιο, νερό άμυλο ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη αραβοσίτου, μαγιά, αλάτι και εκχύλισμα μπαχαρικών (πάπρικα και κουρκουμάς).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ, ΜΑΛΑΚΙΑ & ΣΟΓΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη.
Οδηγίες Χρήσης
Πρέπει να μαγειρευτεί πριν την κατανάλωση.
Φούρνος: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τα Fish Sticks χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C για 15 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Φριτέζα Αέρος: Τοποθετείτε τα Fish Sticks χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει στο καλάθι / συρτάρι τηγανίσματος. Μαγειρεύετε στους 200°C για 10 λεπτά.
Τηγάνι / Φριτέζα: Τηγανίζετε τα Fish Stick χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (170°C - 180°C) για 3 έως 4 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν και έχει δοθεί μέγιστη προσοχή στην αφαίρεση των κοκκάλων, κάποια ενδέχεται να υπάρχουν.
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα, Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr