Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 150g |
Ενέργεια |
818kJ/195kcal |
1252kJ/298kcal |
Λιπαρά |
7,7g |
12g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,6g |
0,9g |
Υδατάνθρακες |
18g |
27g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,8g |
1,3g |
Εδώδιμες Ίνες |
0,8g |
1,1g |
Πρωτεΐνες |
13g |
20g |
Αλάτι |
1g |
1,6g |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Αλάσκας (Theragra chalcogramma) (65%), ψωμί τριμμένο (ΣΙΤΑΛΕΥΡΟ, νερό, μπαχαρικά, αλάτι, μαγιά), φυτικό έλαιο (ελαιοκράμβη), ΣΙΤΑΛΕΥΡΟ, νερό, αλάτι, άμυλο πατάτας.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Ειρηνικός Ωκεανός, Ζώνες αλίευσης: FAO αριθ. 61, 67.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος: Τοποθετήστε το ταψί στην πάνω σχάρα και προθερμάνετε το φούρνο στους 220 °C. Τοποθετήστε το χαρτί ψησίματος στο ταψί. Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες κροκέτες ψαριού πάνω στο ταψί και ψήστε τις για 15-17 λεπτά. Γυρίστε τις κροκέτες μια φορά μετά από 10 λεπτά.
Φριτέζα: Τηγανίστε για 3-4 λεπτά στους 170°C.
Τηγάνι: Τοποθετήστε το κατεψυγμένο προϊόν σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι και τηγανίστε για 5-8 λεπτά. Γυρίστε τις κροκέτες αρκετές φορές ενώ τηγανίζετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Παρόλο που τα ψαροκόκαλα έχουν αφαιρεθεί προσεκτικά, δεν αποκλείεται να υπάρχουν θρύμματα.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com