Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ανά 100g στον φούρνο |
Ενέργεια |
793kJ/189kcal |
905kJ/216kcal |
889kJ/211kcal |
Λιπαρά |
6,6g |
8,3g |
6,7g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
1,2g |
1,4g |
Υδατάνθρακες |
22,4g |
24,4g |
26,2g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,5g |
0,5g |
0,6g |
Εδώδιμες ίνες |
1,9g |
2,3g |
2,3g |
Πρωτεΐνες |
9g |
9,7g |
10,4g |
Αλάτι |
0,53g |
0,63g |
0,78g |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Βορείου Ειρηνικού (50%) (Merluccius productus), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικό έλαιο: βλέπε παρτίδα [G (ηλιέλαιο), Ν (Λάδι κανόλα)], άμυλο ΣΙΤΟΥ, τροποποιημένο άμυλο αραβόσιτου, δεξτρόζη αραβόσιτου, αλάτι, μαγιά, αλβουμίνη ΑΥΓΟΥ, πυκνωτικό μέσο (καραγενάνη) και εκχύλισμα μπαχαρικών (πάπρικα και κουρκουμάς).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΓΑΛΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Στο φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τα Peskitos Μπακαλιάρου χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C για 12 έως 15 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Στο τηγάνι / Στη φριτέζα: Τηγανίζετε τα Peskitos Μπακαλιάρου χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (170°C - 180°C) για 3 έως 4 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα, Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr