Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
793kJ/189kcal |
Λιπαρά |
6,6g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
Υδατάνθρακες |
22,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,5g |
Πρωτεΐνες |
9g |
Αλάτι |
0,53g |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Βορείου Ειρηνικού (50%) (Merluccius productus), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ηλιέλαιο, άμυλο ΣΙΤΟΥ, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες αρακά, άμυλο αραβόσιτου, αλάτι, μαγιά, δεξτρόζη αραβόσιτου και εκχύλισμα μπαχαρικών (πάπρικα και κουρκουμάς).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τα Peskitos Μπακαλιάρου χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C για 12 έως 15 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Στο air fryer: Τοποθετείτε τα Peskitos Μπακαλιάρου χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει στο καλάθι / συρτάρι τηγανίσματος. Μαγειρεύετε στους 200°C για 10 λεπτά.
Στο τηγάνι / Στη φριτέζα: Τηγανίζετε τα Peskitos Μπακαλιάρου χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (170°C - 180°C) για 3 έως 4 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα, Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr