Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ανά 100g στον φούρνο |
%Π.Π.Α.* στον φούρνο |
Ενέργεια |
1073kJ/257kcal |
1385kJ/333kcal |
1276kJ/305kcal |
15% |
Λιπαρά |
13,3g |
21,5g |
15,4g |
22% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,8g |
3g |
1,8g |
9% |
Υδατάνθρακες |
23,6g |
23g |
28,6g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,9g |
2,5g |
3g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,5g |
2,9g |
2,9g |
- |
Πρωτεΐνες |
9,4g |
0,63g |
11,5g |
23% |
Αλάτι |
0,58g |
0,63g |
0,68g |
11% |
|
|
Ανά 100g κατεψυγμένου προϊόντος |
Ανά 100g στο τηγάνι |
Ανά 100g στον φούρνο |
%Π.Π.Α.* στον φούρνο |
Βιταμίνη D |
2μg |
2μg |
2μg |
40% (%Δ.Τ.Α.) |
Ω-3 λιπαρά (Άθροισμα EPA & DHA) |
360mg |
210mg |
380mg |
|
Συστατικά
ΣΟΛΟΜΟΣ (38%), αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ψητή κολοκύθα, φυτικό/α έλαιο/α: Βλέπε παρτίδα ( Ο (Ελαιόλαδο), G (Ηλιέλαιο), Ν (Λάδι κανόλα), S (Σογιέλαιο πλήρως ραφιναρισμένο)), νερό, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες αρακά, άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, μαγιά, δεξτρόζη αραβοσίτου, ζάχαρη, εκχύλισμα μπαχαρικών (πάπρικα και κουρκουμάς) και συμπύκνωμα παντζαριού.
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ, ΓΑΛΑ και ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείτε τα Peskitos Σολομού χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσετε σε ένα ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνετε στους 220°C για 12 έως 15 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Στο τηγάνι ή τη φριτέζα: Τηγανίζετε τα Peskitos Σολομού χωρίς να τα έχετε ξεπαγώσει σε άφθονο καυτό λάδι (170C - 180°C) για 3 έως 4 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επιτρέπεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
PESCANOVA HELLAS ΕΠΕ, Λ. Πεντέλης 53 & Πατρόκλου 16-18, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα - Τηλ: 210 8037250-4, Email: pescanova@pescanova.gr