Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα (140g)* |
Ενέργεια |
905kJ/216kcal |
1290kJ/308kcal |
Λιπαρά |
9,1g |
13g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,7g |
0,9g |
Υδατάνθρακες |
21g |
30g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,1g |
1,5g |
Εδώδιμες ίνες |
0,9g |
1,3g |
Πρωτεΐνες |
12g |
17g |
Αλάτι |
0,69g |
0,95g |
Ω-3 (EPA, DHA)** |
|
|
* Μία μερίδα αποτελείται από 5 τεμάχια. |
** Μία μερίδα ψημένες ψαροκροκέτες παρέχουν 163mg ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (EPA, DHA). |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ alaska pollock* (Gadus chalcogrammus) (ΨΑΡΙ) (58%), φρυγανιά (άλευρο ΣΙΤΟΥ, νερό, μπαχαρικά, μαγιά), φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο), άλευρο ΣΙΤΟΥ, άμυλο πατάτας, αλάτι.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
*Προϊόν που αλιεύθηκε στον ΒΔ και ΒΑ Ειρηνικό Ωκεανό.
Οδηγίες Χρήσης
Φούρνος/φούρνος στον αέρα:
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C.
2. Τοποθετείτε το ταψί στην πάνω θέση (μεσαία θέση στον αέρα) του φούρνου με ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
3. Τοποθετείτε τις ψαροκροκέτες κατευθείαν από την κατάψυξη και ψήνετε για 15-17 λεπτά (13-15 λεπτά στον «αέρα). Γυρίζετε τις ψαροκροκέτες μία φορά μετά από 10 λεπτά.
Τηγάνι:
1. Θερμαίνετε το λάδι στο τηγάνι.
2. Τοποθετείτε τις ψαροκροκέτες κατευθείαν από την κατάψυξη.
3. Τηγανίζετε σε μέτρια θερμοκρασία για 5-8 λεπτά. Γυρίζετε τις ψαροκροκέτες προσεκτικά, αρκετές φορές.
Οδηγίες Προφύλαξης
Παρόλο που τα ψαροκόκκαλα έχουν αφαιρεθεί με προσοχή και μεγάλη φροντίδα, κάποια θρύμματα μπορεί να παραμείνουν.
Βεβαιωθείτε ότι έχουν μαγειρευτεί σωστά.
Οι οδηγίες προετοιμασίας είναι ενδεικτικές.
Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται στη Γερμανία από Frozen Fish International, Am Lunedeigh 115, 27572 Bremerhaven, Γερμανία.
Διανέμεται στην Ελλάδα από ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 798483