Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
795kJ/190kcal |
Λιπαρά |
8,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
0,9g |
Υδατάνθρακες |
17,4g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,9g |
Εδώδιμες ίνες |
0,5g |
Πρωτεΐνες |
11,5g |
Αλάτι |
0,75g |
Η συσκευασία περιέχει 15 τεμάχια των 35g. |
Συστατικά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Pollock* 65% αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ηλιέλαιο, άμυλο πατάτας, νερό, μαγειρικό αλάτι, μαγιά, πάπρικα.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
*Μπακαλιάρος Pollock Αλάσκας (Theregra chalcogramma) αλιευμένος με τράτα στον: a. Βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό FAO 61 (Οχοτσκική θάλασσα) ή στον b. Βορειοανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό FAO 67 (Βερίγγειος θάλασσα / Κόλπος της Αλάσκας).
Συνθήκες Διατήρησης
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Ψήστε τις ψαροκροκέτες χωρίς να τις αποψύξετε.
Στο τηγάνι: Τηγανίστε τις κατεψυγμένες ψαροκροκέτες με λίγο λάδι σε προθερμασμένο τηγάνι για περίπου 6-8 λεπτά. Γυρίστε και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν τραγανές.
Στο φούρνο: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C. Τοποθετείστε τις κατεψυγμένες ψαροκροκέτες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί φούρνου και ψήστε για 12-15 λεπτά. Γυρίστε τις μια φορά. Μόλις γίνουν τραγανές είναι έτοιμες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωσή του.
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη του προϊόντος μετά την απόψυξή του.
Παρά τους προσεκτικούς και αυστηρούς ελέγχους ενδέχεται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις να περιέχονται στο τελικό προϊόν κόκκαλα.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. για την GLOBAL SYNERGY BUYING Group A.E., Δ.Α. 13 – Ο.Τ.31 – Β’ Φάση, 570 22 ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 752392