Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1407kJ/ 338kcal |
17% |
Λιπαρά |
21,9g |
31% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,7g |
33% |
Υδατάνθρακες |
24,6g |
9% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
0,8g |
|
Πρωτεΐνες |
10,1g |
20% |
Αλάτι |
1,3g |
22% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 4 μερίδες των 112,5g έκαστη. |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη (περιέχει αλάτι), νερό, ηλιέλαιο, σκληρό ΤΥΡΙ, μαγειρικό λίπος με ΒΟΥΤΥΡΟ (φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) & έλαια (ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), ΒΟΥΤΥΡΟ (5%), αρωματικές ύλες, βιταμίνες Α & D, χρωστική: β-καροτένιο), ΓΑΛΑ παστεριωμένο, μαγειρικό λίπος (φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ & μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικό: βουτυλική υδροξυανισόλη, αρωματικές ύλες, βιταμίνες Α & D. χρωστική: β-καροτένιο), ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ζάχαρη, αλάτι, λευκό ΤΥΡΙ (0,49%), άμυλο καλαμποκιού, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, πιπέρι, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστεΐνη.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΦΙΣΤΙΚΙΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνολικό ποσοστό τυριών επί της γέμισης: 73,3% και επί του συνολικού προϊόντος: 31,2%.
Σκληρό τυρί: προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18 °C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
2. Βγάζουμε την μπουγάτσα από την κατάψυξη, αφαιρούμε το καπάκι της συσκευασίας και - χωρίς να την αποψύξουμε - την τοποθετούμε μαζί με το χάρτινο ταψάκι στη μεσαία θέση του φούρνου.
3. Την ψήνουμε στους 200°C, για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Στη συνέχεια, πιάνουμε τις δύο άκρες της μπουγάτσας χρησιμοποιώντας πιρούνια και την αναποδογυρίζουμε μέσα στο ταψάκι της, ώστε να συνεχίσουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει το λάδι της.
Συμβουλή: Μετά το ψήσιμο, αφήνουμε την μπουγάτσα να κρυώσει για 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν τοποθετούμε στον φούρνο το χάρτινο ταψί με το καπάκι. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης!
2. Δεν αποψύχουμε την μπουγάτσα πριν από το ψήσιμο.
3. Εαν αποψυχθεί δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
4. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr