Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
*Π.Π.Α. Ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1130kJ/270kcal |
1357kJ/325kcal |
16% |
Λιπαρά |
15,0g |
18,0g |
26% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,5g |
7,8g |
39% |
Υδατάνθρακες |
25,4g |
30,5g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,9g |
3,5g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
1,6g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
9,4g |
|
Αλάτι |
1,26g |
1,51g |
25% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 49%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 51%: Μυζήθρα (49%), νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, τυρί ΦΕΤΑ (6,5%), αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη.
Μπορεί να περιέχει ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο.
Ψήνουμε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζουμε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Αφού την αναποδογυρίσουμε, την αφήνουμε μέσα στο σκαφάκι της για 10 λεπτά, χωρίς να την σκεπάσουμε, για να απορροφήσει το λάδι της.
Προσαρμόζουμε την διάρκεια ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΑΛΕΣΙΣ Α.Ε. (Μέλος του ομίλου εταιρειών ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ), Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310798483, Email: info@xrisizimi.gr