Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
941kJ/225kcal |
11% |
Λιπαρά |
8,6g |
12% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,8g |
24% |
Υδατάνθρακες |
28,6g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,4g |
5% |
Εδώδιμες ίνες |
1,8g |
|
Πρωτεΐνες |
7,5g |
15% |
Αλάτι |
1,3g |
22% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει περίπου 9 τεμάχια. |
Συστατικά
Νερό, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, μείγμα για αρτοπαρασκευάσματα [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, ΒΟΥΤΥΡΟ σε σκόνη, φοινικέλαιο, ΑΥΓΑ σε σκόνη, αλάτι, γλυκόζη σε σκόνη, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & εστέρες του μονο- και διακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πηκτωματοποιητής: ξανθανικό κόμμι, διογκωτικά μέσα: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & όξινο ανθρακικό νάτριο, χρωστικές: ριβοφλαβίνη & β-καροτένιο, ένζυμα], κύβοι γαλοπούλας (13,5%) {κρέας γαλοπούλας (60%) [προέλευσης ΕΕ & εκτός ΕΕ], νερό, τροποποιημένο άμυλο, αλάτι, δεξτρόζη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σιρόπι γλυκόζης σκόνη, πυκνωτικό μέσο: καραγενάνη, σταθεροποιητές: γαλακτικό νάτριο & άλατα του τριφωσφορικού οξέος, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αρωματικές ύλες, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, συντηρητικά: άλατα οξικού οξέος με νάτριο & νιτρώδες νάτριο, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, εκχύλισμα μαγιάς, εκχύλισμα καρυκευμάτων, υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη, αρτύματα καπνιστών τροφίμων}, ΤΥΡΙ κρέμα (10,2%) [περιέχει αλάτι, πυκνωτικό: κόμμι γκουάρ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο], πιπεριές κόκκινες κτψ, νιφάδες καλαμποκιού (3,8%), ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, μείγμα για στιγμιαία κρέμα μπεσαμέλ [τροποποιημένο άμυλο, κοκόλιπος, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: ασκορβικό οξύ, χρωστική: αννάτο], μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], μαγιά νωπή, μείγμα διογκωτικών ουσιών [διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & ανθρακικό νάτριο, αντισυσσωματικό: ανθρακικό ασβέστιο, άμυλο αραβοσίτου, άμυλο ΣΙΤΟΥ], ζάχαρη, βελτιωτικό αλεύρου [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ένζυμα], πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, αλάτι, βελτιωτικό ζύμης [ζάχαρη, εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: εστέρες του μονο- και διακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, προζελατινοποιημένο αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ρυθμιστής οξύτητας: ανθρακικό ασβέστιο, σταθεροποιητής: φωσφορικά άλατα ασβεστίου, φυτικές ίνες μπιζελιών, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, πυκνωτικό μέσο: ξανθανικό κόμμι, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ένζυμα].
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΣΕΛΙΝΟΥ, ΦΙΣΤΙΚΙΩΝ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Τυρί κρέμα & Νιφάδες καλαμποκιού: Προέλευσης Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα μπριοσάκια – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους – σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή: Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 35-45 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα.
3. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα μπριοσάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα μπριοσάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr