Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
269kcal |
13% |
Λιπαρά |
13,8g |
13,8% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
9,1g |
45% |
Υδατάνθρακες |
25,4g |
3% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,1g |
|
Πρωτεΐνες |
10,9g |
|
Αλάτι |
1,2g |
20% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
ΖΥΜΗ (60%): Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια & λίπη (περιέχει ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ, χρωστική: Β-καροτένιο) νερό, αλάτι, ζάχαρη, παστεριωμένο ΑΥΓΟ.
ΓΕΜΙΣΗ (40%): Κοτόπουλο νωπό 55%, φρέσκο αγελαδινό ΓΑΛΑ, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, μπέικον 8% (χοιρινή πανσέτα 90%, νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, σάκχαρα, αλάτι, καρυκεύματα, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, γαλακτωματοποιητής: πολυφωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: γλουταμινικό νάτριο), πράσσο φρέσκο 8%, ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ, ξίδι, νερό, ζάχαρη, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο, αιθέρια έλαια, φυσική χρωστική: κουρκουμίνη, σταθερροποιητές: ξανθάνη - guar gam, συντηρητικό: Ε202 0,1%, καρυκεύματα), τοματοπολτός 28/30% διπλής συμπύκνωσης και τομάτες σε τοματοχυμό 8%, ΤΥΡΙ γκούντα 7%, ΤΥΡΙ φέτα 3%, ΜΥΖΗΘΡΑ 3%, αλάτι, καρυκεύματα, πιπεριά.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες Διατηρείται στους -18°C έως και την ημερομηνία λήξης
Διατηρείται στους -12°C για ένα μήνα
Διατηρείται στους -6°C για 3 ημέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνεται ο φούρνο σας στους 180°C. Βγάλτε από την κατάψυξη το προϊόν, βάλτε το στο φούρνο χωρίς να το αποψύξετε. Ψήστε στους 180°C για 45 λεπτά, ή προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το ψημένο προϊόν καταναλώνεται άμεσα ή διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων. επεξεργασία (ψήσιμο – θερμοκρασία κέντρου προϊόντος > 73°C/ 15 λεπτά).
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μόρνου 41, Τ.Κ. 13675 Αχαρναί, Τηλ.: 210 2447490-1, Ε: gianniotivas@gmail.com