Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 50g |
Π.Π.Α.* ανά 50g |
Ενέργεια |
279,9kcal |
149kcal |
7% |
Λιπαρά |
14,7g |
7,4g |
11% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
6,85g |
3,4g |
17% |
Υδατάνθρακες |
33,44g |
|
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,6g |
1,3g |
1% |
Πρωτεΐνες |
7,96g |
|
|
Αλάτι |
1,13g |
0,57g |
24% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, υδρογωνομένα φυτικά λιπαρά, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση: ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ από αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ (22%), σιμιγδάλι, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (8%), φρέσκο παστεριωμένο αγελάδινό ΓΑΛΑ, ηλιέλαιο, αλάτι, καρυκεύματα.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 3 ημέρες,
-12°C για ένα μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C – 180°C.
Αφαιρέστε το καπάκι της συσκευασίας και χαράξτε ελαφρώς στα σημεία που είναι χαραγμένη.
Βάλτε την πίτα με το ταψί της στο φούρνο για 40 λεπτά. Ελέγχετε εάν έχει ψηθεί ομοιόμορφα στο πάνω και στο κάτω μέρος της. Εάν δεν έχει ψηθεί και στις δύο πλευρές, συνεχίζετε το ψήσιμο για 5-10 λεπτά. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας. Μόλις ροδοκοκκινήσει είναι έτοιμη να την απολαύσετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψύχεται.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε για την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., Μόρνου 41, 136 75 Αχαρναί - Τηλ: 210 2447490-1, Εmail: gianniotivas@gmail.com