Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* (ανά 100g προϊόντος) |
Ενέργεια |
1316kJ/316kcal |
16% |
Λιπαρά |
22,0g |
31% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
8,8g |
44% |
Υδατάνθρακες |
18,3g |
7% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,9g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
0,9g |
|
Πρωτεΐνες |
10,8g |
22% |
Αλάτι |
1,0g |
17% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 12 μερίδες των, περίπου, 73,5g έκαστη. |
Συστατικά
Aλεύρι ΣΙΤΟΥ (25,7%), νερό, ΚΑΣΕΡΙ (10,1%), ΤΥΡΙ gouda [περιέχει χρωστική: β-καροτένιο], φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αλάτι, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, χρωστική: β-καροτένιο], μαγειρικό λίπος [ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], σκληρό ΤΥΡΙ, ΓΑΛΑ παστεριωμένο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2%), ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, ΗΛΙΕΛΑΙΟ, στιγμιαία κρεμά bechamel [τροποποιημένο άμυλο, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, κοκόλιπος, ΛΑΚΤΟΖΗ, άμυλο σίτου, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πηκτωματογόνο: αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], άμυλο καλαμποκιού, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, αλάτι, ζάχαρη, αρωματική ύλη, πιπέρι. Συνολικό ποσοστό ΤΥΡΙΩΝ: 23%.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΣΟΓΙΑΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες
Αλεύρι σίτου: Προέλευση Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 170°C.
2. Βγάζουμε την πίτα από την κατάψυξη αφαιρούμε το καπάκι και - χωρίς να την αποψύξουμε - την τοποθετούμε (μαζί με το χάρτινο ταψάκι) στη μεσαία θέση του φούρνου.
3. Την ψήνουμε στους 170°C για περίπου 55 λεπτά.
Συμβουλή! Μετά το ψήσιμο, αφήνουμε την πίτα να κρυώσει για 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν τοποθετούμε στον φούρνο το χάρτινο ταψί με το καπάκι. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης!
2. Δεν αποψύχουμε την πίτα πριν από το ψήσιμο.
3. Αν αποψυχθεί δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
4. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr