Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 67g |
Ενέργεια |
936kJ/224kcal |
627kJ/150kcal |
Λιπαρά |
10,6g |
7,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,7g |
1,8g |
Υδατάνθρακες |
25,6g |
17,2g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,2g |
0,8g |
Εδώδιμες ίνες |
1,3g |
0,9g |
Πρωτεΐνες |
5,8g |
3,9g |
Αλάτι |
1,31g |
0,88g |
Περιέχει 12 μερίδες των 67g περίπου. |
Συστατικά
Ζύμη 55%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, αλάτι, δεξτρόζη, άμυλο αραβόσιτου.
Γέμιση 45%: Σπανάκι 27%, ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΜΥΖΗΘΡΑ) από αιγοπρόβειο και αγελαδινό ΓΑΛΑ 24%, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ Ήπειρος 18%, πράσο 13%, φρέσκο κρεμμύδι 9%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, σέσκουλο, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, πιπέρι μαύρο.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ), ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΓΙΑΣ, ΣΕΛΙΝΟ, ΑΥΓΟ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση φέτας, μυζήθρας, ελαιολάδου και σπανακιού: Ελλάδα.
Προέλευση αλευριού σίτου: Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C - 6°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα, ψήνεται απευθείας από την κατάψυξη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C - 200°C.
Αφαιρείτε μόνο το χάρτινο καπάκι της συσκευασίας και τοποθετείτε την πίτα, ως έχει στη συκσευασίας της, στη μεσαία σχάρα του φούρνου σας.
Στα πρώτα 10 λεπτά χαράζετε την πίτα στα σημεία που είναι ήδη χαραγμένη.
Ψήνετε την πίτα για 40-45 λεπτά περίπου (ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας) μέχρι να ροδίσει.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την OPTIMA Α.Ε., Σώρου 1 ,144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ.: 210 2893400