Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* Ανά 100g προϊόντος |
Ενέργεια |
1423kJ/340kcal |
17% |
Λιπαρά |
22g |
31% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
9g |
45% |
Υδατάνθρακες |
27,3g |
11% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,8g |
2% |
Εδώδιμες ίνες |
1,5g |
|
Πρωτεΐνες |
7,4g |
15% |
Αλάτι |
1,1g |
18% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 12 μερίδες των, περίπου, 71g έκαστη. |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΦΕΤΑ (16,4%), νερό, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη & έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αλάτι, αρωματική ύλη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, χρωστική: β-καροτένιο], έδεσμα [νερό, ΓΑΛΑ, ΓΑΛΑ άπαχο σκόνη, υδρογονωμένο φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο, ζελατίνη, καλλιέργεια γιαούρτης], ΜΥΖΗΘΡΑ νωπή μερικώς αποβουτυρωμένη παστεριωμένη (6,5%) [περιέχει αλάτι], μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], ΤΥΡΙ gouda [περιέχει χρωστική: β-καροτένιο], ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, αραβοσιτέλαιο ραφινέ, σκληρό ΤΥΡΙ Ιταλίας [περιέχει ΛΥΣΟΖΥΜΗ ΑΥΓΟΥ], ηλιέλαιο, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (0,8%), ΓΑΛΑ παστεριωμένο, αλάτι, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, μείγμα για στιγμιαία κρέμα bechamel [τροποποιημένο άμυλο, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, κοκόλιπος, ΛΑΚΤΟΖΗ, άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], πιπέρι.
Συνολικό ποσοστό ΤΥΡΙΩΝ: 27,5%
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΣΟΓΙΑΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 170°C.
2. Βγάζουμε την πίτα από την κατάψυξη αφαιρούμε το καπάκι και - χωρίς να την αποψύξουμε - την τοποθετούμε (μαζί με το χάρτινο ταψάκι) στη μεσαία θέση του φούρνου.
3. Την ψήνουμε στους 170°C για περίπου 55 λεπτά.
Συμβουλή! Μετά το ψήσιμο, αφήνουμε την πίτα να κρυώσει για 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Οδηγίες Προφύλαξης
1. Δεν τοποθετούμε στον φούρνο το χάρτινο ταψί με το καπάκι. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης!
2. Δεν αποψύχουμε την πίτα πριν από το ψήσιμο.
3. Αν αποψυχθεί δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
4. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr