Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
ΠΠΑ* Ανά μερίδα |
Ενέργεια |
1042kJ/248kcal |
1250kJ/298kcal |
15% |
Λιπαρά |
9,6g |
11,5g |
16% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
3g |
3,6g |
18% |
Υδατάνθρακες |
32,8g |
39,4g |
|
εκ των οποίων κορεσμένα |
3,5g |
4,2g |
5% |
Εδώδιμες ίνες |
2,5g |
3g |
|
Πρωτεΐνες |
6,4g |
7,7g |
|
Αλάτι |
1,03g |
1,24g |
21% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
60% Ζύμη: [αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
*Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης].
40% Γέμιση: (42%** σπανάκι, 25%** αντίδια, 8%** πράσο, 8%** κρεμμυδάκι πράσινο, 4%** ραδίκια, ΦΡΥΓΑΝΙΑ, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, 1%** εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, μαγειρικό αλάτι, μαϊντανός, άνηθος, πιπέρι μαύρο.
**Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Το προϊόν περιέχει συστατικά: ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ) και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ, ΣΕΛΙΝΟ, ΓΑΛΑ (ΛΑΚΤΟΖΗ), ΑΥΓΟ, ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ και σπόρους ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Την τοποθετούμε μαζί με το χάρτινο ταψάκι της στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε στους 180°C για 40 περίπου λεπτά.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr