Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 50g |
Π.Π.Α.* ανά μερίδα |
Ενέργεια |
192,4kcal |
96kcal |
5% |
Λιπαρά |
6,4g |
3,2g |
5% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,67g |
1,3g |
7% |
Υδατάνθρακες |
27,77g |
|
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,44g |
1,7g |
2% |
Πρωτεΐνες |
5,93g |
|
|
Αλάτι |
1,3g |
0,65g |
27% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη (60%): Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια & λίπη (περιέχει σογιέλαιο, χρωστική: Β-καροτένιο), νερό, αλάτι, ζάχαρη, παστεριωμένο ΑΥΓΟ.
Γέμιση (40%): Χόρτα 50% (σπανάκι φρέσκο 75%, πράσο, κρεμμύδι, άνηθο), ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 23%, ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ από αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ (17%), σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια, αλάτι, ζάχαρη, καρυκεύματα.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 3 ημέρες,
-12°C για ένα μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C – 180°C.
Αφαιρέστε το καπάκι της συσκευασίας και χαράξτε ελαφρώς στα σημεία που είναι χαραγμένη.
Βάλτε την πίτα με το ταψί της στο φούρνο για 40 λεπτά. Ελέγχετε εάν έχει ψηθεί ομοιόμορφα στο πάνω και στο κάτω μέρος της. Εάν δεν έχει ψηθεί και στις δύο πλευρές, συνεχίζετε το ψήσιμο για 5-10 λεπτά. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και τη διάρκεια ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας. Μόλις ροδοκοκκινήσει είναι έτοιμη να την απολαύσετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψύχεται.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., Μόρνου 41, 136 75 Αχαρναί - Τηλ: 210 2447490-1, Εmail: gianniotivas@gmail.com