Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 50g |
Ενέργεια |
192,4kcal |
5% |
Λιπαρά |
6,4g |
5% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,67g |
7% |
Υδατάνθρακες |
27,77g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,44g |
2% |
Πρωτεΐνες |
5,93g |
|
Αλάτι |
1,3g |
27% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
ΖΥΜΗ (60%): Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτικά έλαια & λίπη (περιέχει ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ, χρωστική: Β-καροτένιο), νερό, αλάτι, ζάχαρη, παστεριωμένο ΑΥΓΟ.
ΓΕΜΙΣΗ (40%): χόρτα 50% (σπανάκι φρέσκο, πράσσο, κρεμμύδι, άνηθο) σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ζάχαρη, φυτικά έλαια, καρυκεύματα, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 23%, ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ από αιγοπρόβειο ΓΑΛΑ 17%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες
Διατηρείται στους -18°C έως και την ημερομηνία λήξης
Διατηρείται στους -12°C για ένα μήνα
Διατηρείται στους -6°C για 3 ημέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C – 180°C. Αφαιρέστε το καπάκι της συσκευασίας και χαράξτε ελαφρώς στα σημεία που είναι χαραγμένη. Βάλτε την πίτα σας με το ταψί της στο φούρνο για 40 λεπτά. Εάν δεν έχει ψηθεί και στις δύο πλευρές, συνεχίζετε το ψήσιμο για 5-10 λεπτά. Ρυθμίστε την θερμοκρασία και τη διάρκεια ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψύχεται.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μόρνου 41, Τ.Κ. 13675 Αχαρναί, Τηλ.: 210 2447490-1, Ε: gianniotivas@gmail.com