Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 85g |
Ενέργεια |
1290kJ/309kcal |
1096kJ/262kcal |
Λιπαρά |
17,4g |
14,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,2g |
6,1g |
Υδατάνθρακες |
28,5g |
24,2g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3g |
2,6g |
Εδώδιμες Ίνες |
0,9g |
0,8g |
Πρωτεΐνες |
9,1g |
7,7g |
Αλάτι |
1,2g |
1,02g |
Συστατικά
Ζύμη 62%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 38%: Νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π. 10%, ΤΥΡΙ κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π. 8%, ΤΥΡΙ γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. 8%, ημίσκληρο ΤΥΡΙ 6%, ΤΥΡΙ κασέρι Ελασσόνας Π.Ο.Π. 3%, ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, ασπράδι ΑΥΓΟΥ, μαγειρικό αλάτι, πιπέρι λευκό.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε τη Χορευτή από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου.
Αφού ολοκληρωθούν 10 λεπτά ψησίματος, χαράσσουμε τα κομμάτια της πίτας και την βάζουμε πίσω στον φούρνο.
Ψήνουμε για ακόμη 30 λεπτά περίπου. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com