Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1351kJ/ 324kcal |
1622kJ/ 389kcal |
19% |
Λιπαρά |
19,6g |
23,5g |
34% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10,1g |
12,1g |
61% |
Υδατάνθρακες |
27,5g |
33,0g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,9g |
1,1g |
1% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
2,6g |
|
Πρωτεΐνες |
8,3g |
10g |
|
Αλάτι |
1,5g |
1,8g |
30% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 73%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, ΑΥΓΟ 4,5%, ΒΟΥΤΥΡΟ 3%, ΓΑΛΑ πλήρες παστεριωμένο 2%, μαγιά, αλάτι, baking powder (διογκωτικά: όξινο ανθρακικό νάτριο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο).
Γέμιση 27%: ΤΥΡΙ μυζήθρα 52%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ φέτα 7%, αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Χωρίς να τα αποψύξουμε, τοποθετούμε τα Κουρού Τυροπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
Προαιρετικά τα αλείφουμε με λίγο χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε στη χαμηλή θέση του φούρνου στους 180°C για περίπου 20 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com