Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 75g |
Π.Π.Α* |
Ενέργεια |
1680kJ/ 402kcal |
302kcal |
15% |
Λιπαρά |
23,6g |
17,7g |
25% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10,1g |
7,6g |
38% |
Υδατάνθρακες |
36,2g |
27,2g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
2,4g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
1,8g |
1,4g |
|
Πρωτεΐνες |
10,4g |
7,8g |
|
Αλάτι |
1,03g |
0,77g |
13% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μαργαρίνη [φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων και πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσα οξίνισης: κιτρικό οξύ και γαλακτικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β- καροτένιο], ΒΟΥΤΥΡΟ 10,5%, ζάχαρη, μαγιά, μίγμα βελτιωτικών παραγόντων [γαλακτωματοποιητές: (μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο- και δι-ακέτυλο τρυγικού οξέος με μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη ελαιοκράμβης), σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, βελτιωτικά αλεύρου: (L-κυστεΐνη, ένζυμα: α-αμυλάση)], ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, μαγειρικό αλάτι, ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο, αρωματική ύλη: βανιλίνη.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθετούμε απευθείας τα κρουασανάκια σε ταψί με λαδόκολλα αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, καθώς θα φουσκώσουν κατά το ψήσιμο.
Τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να προθερμάνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ψήνουμε τα κρουασάν στους 180°C, στον αέρα, για 25-20 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com