Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 85g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1129kJ/ 270kcal |
229kcal |
|
Λιπαρά |
13,5g |
11,5g |
16% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,6g |
11,5g |
24% |
Υδατάνθρακες |
28,5g |
33,1g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,6g |
3,1g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
2,6g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
6,6g |
|
Αλάτι |
1,37g |
1,17g |
20% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 62%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 38%: ΤΥΡΙ μυζήθρα 54%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ φέτα 7%, αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το Μακεδονίτικο στριφτάρι δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com