Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1320kJ/ 317kcal |
1584kJ/ 380kcal |
19% |
Λιπαρά |
19,4g |
23,3g |
33% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
7,5g |
9,0g |
45% |
Υδατάνθρακες |
26,0g |
31,2g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,8g |
3,4g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
2,6g |
|
Πρωτεΐνες |
8,4g |
10,1g |
|
Αλάτι |
0,6g |
0,7g |
30% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 63%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη (μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια, νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο), νερό, μαγιά, αλάτι, ζάχαρη, ΑΥΓΟ, baking powder (άμυλο αραβοσίτου, διογκωτικά: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο), άπαχο ΓΑΛΑ.
Γέμιση 31%: ΤΥΡΙ γκούντα 29% (χρωστική: β-καροτένιο), μπεσαμέλ σκόνη (άμυλο πατάτας, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, καρυκεύματα, πυκνωτικά μέσα: κόμμι γκουάρ και κόμμι ξανθανικό), παραδοσιακό ΤΥΡΙ κασέρι 9%, νερό, άμυλο ΣΙΤΟΥ, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, αλάτι. Επικάλυψη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ 6%.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Χωρίς να τα αποψύξουμε, τοποθετούμε τα Σουσαμίνια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
Ψήνουμε στη μεσαία θέση του φούρνου στους 180°C για περίπου 20 λεπτά ώσπου να ροδίσουν. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Τα σουσαμίνια δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com