Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1142kJ/ 273kcal |
1317kJ/ 328kcal |
16% |
Λιπαρά |
13,9g |
16,7g |
24% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,7g |
6,8g |
34% |
Υδατάνθρακες |
27,6g |
33,1g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,6g |
3,1g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
2,6g |
|
Πρωτεΐνες |
8,3g |
10g |
|
Αλάτι |
1,25g |
1,50g |
25% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Ζύμη 62%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ΗΛΙΕΛΑΙΟ σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 38%: ΤΥΡΙ μυζήθρα, νερό, ΤΥΡΙ φέτα 9%, ΤΥΡΙ κατίκι Δομοκού 7%, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΟ 4%, ΓΑΛΑ πλήρες, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε τη Σπιτική Τυρόπιτα από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στην μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η σπιτική τυρόπιτα δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com