Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 120g |
Π.Π.Α.* |
Ενέργεια |
1142kJ/ 273kcal |
1371kJ/ 328kcal |
16% |
Λιπαρά |
13,9g |
16,7g |
24% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,7g |
6,8g |
34% |
Υδατάνθρακες |
27,6g |
33,1g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
2,6g |
3,1g |
3% |
Εδώδιμες ίνες |
2,2g |
2,6g |
|
Πρωτεΐνες |
8,3g |
10,00g |
|
Αλάτι |
1,25g |
1,50g |
25% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
62% Ζύμη: [Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.
*Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης.]
38% Γέμιση: (ΤΥΡΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΥΖΗΘΡΑ, νερό, 9% ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., 7%** ΚΑΤΙΚΙ Δομοκού, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, 4% ΑΥΓΟ πλήρες παστεριωμένο από κότες ελευθέρας βοσκής, παστεριωμένο ΓΑΛΑ πλήρες, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, μαγειρικό αλάτι, πιπέρι άσπρο.
**Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης.
Το προϊόν περιέχει συστατικά: ΣΙΤΟΥ (ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΛΑΚΤΟΖΗ), ΑΥΓΟΥ, και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ (ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), ΛΟΥΠΙΝΟ, και ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε τη Σπιτική Τυρόπιτα από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στην μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η σπιτική τυρόπιτα δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται από τη ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, 1' Οδός, Ο.Τ. 24, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, 570 22 Θεσσαλονίκη - Τηλ: +30 2310 723440, Email: info@xrisizimi.gr