Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ενέργεια |
1200kJ/287kcal |
Λιπαρά |
14,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
5,8g |
Υδατάνθρακες |
30,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
1,4g |
Πρωτεΐνες |
7,7g |
Αλάτι |
0,5g |
Συστατικά
Ζύμη 62%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 38%: ΤΥΡΙ κεφαλογραβιέρα Ηπείρου 10%, ΤΥΡΙ κεφαλοτύρι, ΤΥΡΙ γραβιέρα Κρήτης, ημίσκληρο ΤΥΡΙ, ΤΥΡΙ κασέρι 3%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΟ, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε τη Σπιτική Κασερόπιτα από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Προαιρετικά την αλείφουμε με λίγο χτυπημένο αυγό.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά. Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Η Κασερόπιτα δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο Επικοινωνίας Καταναλωτών: 800 11 77077, Email: info@barbastathis.com