Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά 106g |
Π.Π.Α.* ανά 106g |
Ενέργεια |
1275kJ/305kcal |
1350kJ/323kcal |
16% |
Λιπαρά |
20g |
21g |
30% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
2,3g |
2,4g |
12% |
Υδατάνθρακες |
27g |
29g |
|
εκ των οποίων σάκχαρα |
<0,5g |
0,5g |
0,6% |
Πρωτεΐνες |
4,9g |
5,2g |
|
Αλάτι |
0,94g |
1g |
17% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Χωριάτικο φύλλο 47% (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ηλιέλαιο, σιμιγδάλι [ΣΙΤΟΣ], άμυλο αραβοσίτου, αλάτι).
Γέμιση 40% (σπανάκι 56%, κρεμμύδι 15%, πράσο 13% φυτικά λιπαρά [ηλιέλαιο, φυτικό μαγειρικό λίπος {φυτικά έλαια και λίπη (από φοίνικα, ΣΟΓΙΑ), χρωστική "β-καροτένιο"}], άνηθος 3%, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο 2%.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΑΥΓΟ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΟΥΣΑΜΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Αλεύρι σίτου και χορταρικά Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Αποθήκευση στην κατάψυξη στους -18°C, μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί άμεσα.
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε το καπάκι.
Τοποθετήστε την πίτα μέσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στο ράφι κάτω από το μεσαίο, ψήνοντάς την στο δικό της ταψάκι για 45' με αέρα (συνιστάται), 50' με αντιστάσεις.
Μετά από 15 λεπτά ψησίματος, χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι, στα σημεία όπου είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα (αποφύγετε τη διάτρηση του δίσκου).
Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος σύμφωνα με τον φούρνο σας.
Για να απολαύσετε τη γεύση της πίτας, αφήστε την να κρυώσει για τουλάχιστον 10' πριν τη σερβίρετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Το προϊόν αφού αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την HELLENIC QUALITY FOODS AET, Λεωφ. Γ. Γεννηματά, 190 18 Μαγούλα, Αττική - Τηλ: 210 6161500, Ε: info@kanaki.gr