Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* (ανά 100g προϊόντος) |
Ενέργεια |
1261kJ/299kcal |
15% |
Λιπαρά |
8,1g |
12% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
6% |
Υδατάνθρακες |
52,5g |
20% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
35g |
39% |
Εδώδιμες ίνες |
0,2g |
|
Πρωτεΐνες |
4g |
8% |
Αλάτι |
0,32g |
5% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 8 μερίδες των, περίπου, 137,5g έκαστη. |
Συστατικά
Νερό, ζάχαρη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, σιρόπι γλυκόζης (περιέχει ΘΕΙΩΔΗ), ΚΑΡΥ∆Ι (6,9%), ΣΙΜΙΓ∆ΑΛΙ, ολόκληρο ΑΥΓΟ σε σκόνη, φυτικά λιπαρά σε σκόνη [φοινικέλαιο ραφινέ, σιρόπι γλυκόζης, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αντισυσσωµατικό: διοξείδιο του πυριτίου], μείγμα διογκωτικών ουσιών [διογκωτικά μέσα: όξινο ανθρακικό νάτριο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & ανθρακικά άλατα νατρίου, φορείς: ανθρακικό ασβέστιο, άµυλο αραβοσίτου, άµυλο ΣΙΤΟΥ], κανέλα, αρωματική ύλη, γαρύφαλο, λεμόνι.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ, ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ & άλλων ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Καρύδι: Προέλευση Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
∆ιατηρείται στους -18°C.
Μετά την απόψυξη, διατηρείται στο ψυγείο έως και επτά (7) ηµέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε την καρυδόπιτα από την κατάψυξη και την αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2-3 ώρες.
Προσοχή! Για καλύτερη κατανομή του σιροπιού στο γλυκό, ξεπαγώστε με αναποδογυρισμένη τη συσκευασία χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι.
Σημείωση! Οι ώρες απόψυξης είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από την θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψυχθεί ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr