Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* (ανά 100g προϊόντος) |
Ενέργεια |
1261kJ/299kcal |
15% |
Λιπαρά |
8,1g |
12% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
1,2g |
6% |
Υδατάνθρακες |
52,5g |
20% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
35g |
39% |
Εδώδιμες ίνες |
0,2g |
|
Πρωτεΐνες |
4g |
8% |
Αλάτι |
0,32g |
5% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει 8 μερίδες των, περίπου, 137,5g έκαστη. |
Συστατικά
Νερό, ζάχαρη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, σιρόπι γλυκόζης, ΚΑΡΥ∆Ι (6,9%), ΣΙΜΙΓ∆ΑΛΙ, ΑΥΓΟ ολόκληρο σε σκόνη, φυτικά λιπαρά σε σκόνη [φοινικέλαιο ραφινέ, σιρόπι γλυκόζης, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αντισυσσωµατικό: διοξείδιο του πυριτίου], μείγμα διογκωτικών υλών [διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο & ανθρακικό νάτριο, αντισυσσωµατικό: ανθρακικό ασβέστιο, άµυλο αραβοσίτου, άµυλο ΣΙΤΟΥ], κανέλα, αρωματική ύλη, γαρύφαλο, λεμόνι.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ & άλλων ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Καρύδι: Προέλευση Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
∆ιατηρείται στους -18°C.
Μετά την απόψυξη, διατηρείται στο ψυγείο έως και επτά (7) ηµέρες.
Οδηγίες Χρήσης
Βγάζουμε την καρυδόπιτα από την κατάψυξη και την αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2-3 ώρες.
Συμβουλή! Για καλύτερη κατανομή του σιροπιού στο γλυκό, ξεπαγώστε με αναποδογυρισμένη τη συσκευασία χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αν αποψυχθεί, δεν πρέπει να καταψυχθεί ξανά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ελληνικό προϊόν.
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr