Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 53g |
Ενέργεια |
1156kJ/276kcal |
613kJ/146kcal |
Λιπαρά |
13g |
6,9g |
εκ των οποίων κορεσμένα |
4,5g |
2,4g |
Υδατάνθρακες |
30g |
15,9g |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,4g |
1,8g |
Εδώδιμες ίνες |
1,9g |
1g |
Πρωτεΐνες |
8,8g |
4,7g |
Αλάτι |
1g |
0,53g |
Συστατικά
Ζύμη 60%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, βαμβακέλαιο, αλεύρι αραβόσιτου, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4%, αλάτι, δεξτρόζη.
Γέμιση 40%: Νερό, ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ ΛΕΒΕΤΙ 17,5%, ημίσκληρο ΤΥΡΙ από αγελαδινό ΓΑΛΑ 12,5%, μαλακό ΤΥΡΙ από αγελαδινό ΓΑΛΑ 9%, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ 5%, μαλακό ΤΥΡΙ από αιγοπρόβειο και αγελαδινό ΓΑΛΑ 4%, ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ 2,5%, πλήρες ΑΥΓΟ παστεριωμένο, σιμιγδάλι καλαμποκιού, ΓΑΛΑ υψηλής παστερίωσης, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΑΡΠΟΥΣ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ), ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΓΙΑΣ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση κασεριού και ελαιολάδου: Ελλάδα.
Προέλευση αλευριού σίτου: Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C - 6°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-6°C για 1 εβδομάδα,
-12°C για μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα, ψήνεται απευθείας από την κατάψυξη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 185°C.
Αφαιρείτε μόνο το χάρτινο καπάκι της συσκευασίας και τοποθετείτε την πίτα, ως έχει στη συκσευασίας της, στη μεσαία σχάρα του φούρνου σας.
Στα πρώτα 10 λεπτά χαράζετε την πίτα στα σημεία που είναι ήδη χαραγμένη.
Ψήνετε την πίτα για 35-45 λεπτά περίπου (ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας) μέχρι να ροδίσει.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την OPTIMA Α.Ε., Σώρου 1 ,144 51 Μεταμόρφωση, Αττική - Τηλ.: 210 2893400