Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α.* ανά 100g |
Ενέργεια |
1469kJ/351kcal |
18% |
Λιπαρά |
24g |
34% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
11,2g |
56% |
Υδατάνθρακες |
25,9g |
10% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
4,6g |
5% |
Εδώδιμες ίνες |
2,1g |
|
Πρωτεΐνες |
6,7g |
13% |
Αλάτι |
0,9g |
15% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, ΤΥΡΙ κρέμα (19%) [περιέχει αλάτι, πυκνωτικό: κόμμι γκουάρ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο], μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], μίγμα για στιγμιαία κρέμα μπεσαμέλ [τροποποιημένο άμυλο, κοκόλιπος, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: ασκορβικό οξύ, χρωστική: αννάτο], αλεύρι ΣΙΤΟΥ ολικής άλεσης (4,2%), μίγμα σπόρων (3,8%) [λιναρόσπορος (35%), ηλιόσπορος (20%), νιφάδες ΒΡΟΜΗΣ (20%), νιφάδες ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (15%), ΣΟΥΣΑΜΙ (10%)], αραβοσιτέλαιο ραφινέ, βελτιωτικό αρτοποίησης [ΛΑΚΤΟΖΗ, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, αντισυσσωματικό: διοξείδιο του πυριτίου, αρωματική ύλη] & αλεύρου [ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, δεξτρόζη, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, γαλακτωματοποιητής: εστέρες του μονο- και δι-ακετυλο-τρυγικού οξέος με μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αντισυσσωματικό: ανθρακικό ασβέστιο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ένζυμα], αλάτι, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σκούρο ΒΥΝΑΛΕΥΡΟ, φρουκτόζη, μαγιά νωπή.
Περιέχει και ίχνη ΑΥΓΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΩΝ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Τυρί κρέμα, ηλιόσπορος, νιφάδες Βρόμης & νιφάδες κριθαριού: Προέλευσης Ε.Ε., Λιναρόσπορος & σουσάμι: Προέλευσης εκτός Ε.Ε., Αλεύρι σίτου ολικής άλεσης: Προέλευσης Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα κουρουδάκια – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους – σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
Συμβουλή: Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα.
3. Ψήνουμε για 14-16 λεπτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα κουρουδάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα κουρουδάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr