Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Π.Π.Α* ανά 100g |
Ενέργεια |
1277kJ/307kcal |
15% |
Λιπαρά |
20,9g |
30% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10,9g |
55% |
Υδατάνθρακες |
22,2g |
9% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
3,2g |
4% |
Εδώδιμες ίνες |
1,1g |
|
Πρωτεΐνες |
6,9g |
14% |
Αλάτι |
1,5g |
25% |
* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, φυτική μαργαρίνη [φυτικά λίπη (φοινικέλαιο), νερό, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο), γαλακτωματοποιητής: εστέρες του κιτρικού οξέος με μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ & άλατα του κιτρικού οξέος, αρωματική ύλη, αλάτι, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, λουκάνικο κοκτέιλ (19,4%) [κρέας χοιρινό (60%) {προέλευσης ΕΕ}, νερό, άμυλο πατάτας, αλάτι, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, δεξτρόζη, σιρόπι γλυκόζης, μπαχαρικά, πρωτεΐνες κρέατος, αρωματικές ύλες, άρτυμα καπνιστών τροφίμων, γαλακτωματοποιητές: όξινο φωσφορικό νάτριο & τριφωσφορικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ & γαλακτικό νάτριο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, χρωστική: καρμίνες, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο], μίγμα για στιγμιαία κρέμα bechamel [τροποποιημένο άμυλο πατάτας, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, φυτικά λίπη (κοκόλιπος, φοινικέλαιο), ΛΑΚΤΟΖΗ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σκόνη, πρωτεΐνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, άμυλο & τροποποιημένο άμυλο ΣΙΤΟΥ, αλάτι, ζάχαρη, σταθεροποιητές: άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, φωσφορικά άλατα νατρίου & θειϊκό ασβέστιο, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, πηκτωματογόνα: κόμμι κυτταρίνης, κόμμι γκουάρ, αλγινικό νάτριο, μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, γαλακτωματοποιητές: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων & λεκιθίνη, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης (1,4%), ΤΥΡΙ gouda [χρωστική: β-καροτένιο], τομάτα κτψ (0,9%), αλάτι, τομάτα αποφλοιωμένη σε χυμό τομάτας (0,7%) [τομάτες, χυμός τομάτας, αλάτι], σταθεροποιητής γεμίσεων [προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ΑΥΓΟΥ σκόνη, πυκνωτικό μέσο: αλγινικό νάτριο], κέτσαπ (0,5%) [νερό, πολτός τομάτας, ζάχαρη, ξύδι, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο, αρωματικές ύλες], ΓΑΛΑ παστεριωμένο, σκληρό ΤΥΡΙ , ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, πλήρες ΑΥΓΟ παστεριωμένο, κρεμμύδι σοταρισμένο [κρεμμύδι (95,8%), παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ], αραβοσιτέλαιο ραφινέ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ [νερό, ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, σταθεροποιητής: ξανθανικό κόμμι, χρωστική: κουρκουμίνη, αρωματικές ύλες], ΚΑΣΕΡΙ, πιπέρι, μαγειρικό λίπος [σογιέλαιο, μερικώς υδρογονωμένο φοινικέλαιο, φοινικέλαιο, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], πάπρικα, μοσχοκάρυδο.
Περιέχει και ίχνη ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΣΕΛΙΝΟΥ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΦΙΣΤΙΚΙΩΝ & ΛΟΥΠΙΝΩΝ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Ντομάτα ΚΤΨ: Προέλευσης Ε.Ε. & εκτός Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται στους -18°C.
Οδηγίες Χρήσης
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο, στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα λουκανικοπιτάκια – αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους - σε αντικολλητικό ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος). Συμβουλή! Προτείνουμε να τα αφήσετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20-30 λεπτά, ώστε να είναι πιο αφράτα καθώς και να τα αλείψετε με αυγό για περισσότερη γυαλάδα.
3. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή!
1. Δεν ψήνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Δεν καταψύχουμε ξανά τα λουκανικοπιτάκια που έχουμε αποψύξει.
3. Εφόσον δεν ψήσουμε όλα τα λουκανικοπιτάκια, κλείνουμε τη συσκευασία καλά και την τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη BAKER MASTER Α.Β.Ε.Ε., Αρχαίου Θεάτρου 8, 174 56 Άλιμος, Αθήνα - Τηλ.: 210 9944177, 210 9958173, Fax: 210 9952677, Ιστοσελίδα: www.bakermaster.gr, Email: info@bakermaster.gr