Διατροφική Δήλωση
|
Ανά 100g |
Ανά μερίδα 45g |
Π.Π.Α* Ανά 45g |
Ενέργεια |
1424kJ/ 342kcal |
641kJ/ 154kcal |
8% |
Λιπαρά |
22,4g |
10,1g |
14% |
εκ των οποίων κορεσμένα |
10g |
4,5g |
22% |
Υδατάνθρακες |
27,0g |
12,2g |
5% |
εκ των οποίων σάκχαρα |
0,3g |
0,1g |
<1% |
Εδώδιμες Ίνες |
0,5g |
0,2g |
|
Πρωτεΐνες |
7,8g |
3,5g |
7% |
Αλάτι |
0,61g |
0,27g |
5% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Η συσκευασία περιέχει περίπου 22 μερίδες. |
Συστατικά
Ζύμη (73%): Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], παστεριωμένο ΑΥΓΟ πλήρες, αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, αλεύρι βύνης ΣΙΤΟΥ, αλεύρι ΣΟΓΙΑΣ, διογκωτικά αρτοποιίας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, δισόξινο φωσφορικό ασβέστιο, γαλακτωματοποιητές: εστέρες του διακετυλοτρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, βελτιωτικά αλεύρου: γλουτένη ΣΙΤΟΥ, ασκορβικό οξύ, ένζυμα, κυστεΐνη, πυκνωτικό: κόμμι γκουάρ, ρυθμιστής οξύτητας: φωσφορικά άλατα ασβεστίου.
Γέμιση (27%): Λουκάνικο θερμικής επεξεργασίας (58% κρέας χοιρινό (Ε.Ε.), νερό, άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΛΑΚΤΟΖΗ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, αλάτι, μπαχαρικά, αρωματικές ύλες, αρτύματα καπνιστών τροφίμων, δεξτρόζη, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, σταθεροποιητές: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο και τριφωσφορικό νάτριο, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ, γαλακτικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο, ενισχυτικά γεύσης: γλουταμινικό νάτριο, ριβονουκλεοτίδια του δι-νατρίου, χρωστική: καρμίνιο, πρωτεΐνη κρέατος, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο).
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ, ΣΕΛΙΝΟ και ΣΙΝΑΠΙ.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Προέλευση αλεύρου σίτου: Ε.Ε.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη -18°C για 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
1. Βγάζουμε τα λουκανικοπιτάκια από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Σε περίπτωση που τα έχουμε διατηρήσει στο ψυγείο, μπορούμε να τα ψήσουμε άμεσα.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
3. Τοποθετούμε τα λουκανικοπιτάκια σε βουτυρωμένο ταψί (εναλλακτικά, στρώνουμε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
4. Ψήνουμε στους 180°C για 22 – 26 λεπτά περίπου (προτείνεται η λειτουργία αέρα). Προσαρμόζουμε τη θερμοκρασία και τον χρόνο ψησίματος, ανάλογα με τον φούρνο.
Συμβουλή: Για καλύτερη εμφάνιση (περισσότερη γυαλάδα) προτείνεται η επάλειψη με αυγό, πριν το ψήσιμο.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Εφόσον αποψυχθούν δεν επανακαταψύχονται.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα για τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Λεωφ. Κηφισού 136, 121 31 Περιστέρι, Αθήνα - Τηλ. Κέντρο: 214 100 9999, Εmail: info@sklavenitis.gr